Ontstaan

In 1999 hebben Jos en Elly het bedrijf overgenomen van Jos zijn vader, Roger van Appeven. Hiermee is Jos de derde generatie die het bedrijf gaat voortzetten. Destijds had Van Appeven zich gespecialiseerd in het telen van appels en peren. Maar Jos vond het zonde dat hij niks kon doen met de appels die niet goed genoeg waren voor de veiling.

Hij is toen in een klein hoekje van zijn loods begonnen met het produceren van wijn. Het sap, wat dus nog geen wijn was smaakte echter zo goed dat hij dit lokaal begon te verkopen.

In 2000 heeft Jos besloten het sap maken groot aan te pakken. En het telen van fruit werd een bijzaak. Het persen en afvullen van sappen is sindsdien de belangrijkste pijler in het bedrijf. De sappen van Appeven Fruitsappen zijn gegroeid tot een begrip.

De sappen zijn na productie 2 jaar houdbaar. En zijn in verschillende soorten verpakkingen en inhoudsmaten leverbaar. Niets is teveel gevraagd bij Appeven Fruitsappen. Maatwerk en de vraag van de klant beantwoorden vinden wij heel belangrijk.

Toekomst

Naar de toekomst gekeken is Appeven Fruitsappen druk bezig met het klaarstomen van de volgende generatie. De dochter van Jos, Kristel van Appeven, werkt al enkele jaren in het bedrijf. Zij zorgt voor verschillende nieuwe, frisse idee├źn en heeft een energieke drive om het bedrijf voort te zetten.

Door de groei van de afgelopen jaren staat Appeven Fruitsappen voor een nieuwe uitdaging. Appeven Fruitsappen gaat binnenkort verhuizen! Hierover snel meer…