Welkom in onze perserij

Als u eigen fruit heeft is het mogelijk om daar sap van te maken. 
Wij kunnen dit voor u persen en afvullen in flessen of in bag in box. Zowel als de flessen en de bag in box zijn er verschillende inhoudsmaten en mogelijkheden om dit te verpakken.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Iedereen is welkom om zijn/haar eigen appels te komen persen. Van een kleine hoeveelheid, tot een paar ton. Alles is mogelijk bij ons.

Wij garanderen sap van eigen appels vanaf 1.500 kg. Hierbij worden de appels in een eigen tank opgeslagen. 

De appels worden uitgesorteerd, waardoor de slechte appels eruit gehaald worden. Indien er een plekje op de appel zit, wordt deze eruit gesneden. Hierdoor zit alleen de beste kwaliteit fruit in uw sap. En dat proef je!
Als dit is gebeurd gaan de appels door de wasstraat. Hier krijgen ze een douchebeurt, waardoor de appel schoon zijn van onder andere zand en blaadjes. 
De appel gaat vervolgens de pers in, waarna het wordt vermalen tot sap. De pulp wordt apart opgevangen. 

Na het persen wordt het sap opgeslagen in tanks. Iedere klant krijgt van ons een eigen tank, waardoor er geen sap van andere klanten bij elkaar kan komen.
Het sap wordt houdbaar gemaakt door dit te pasteuriseren. Hierdoor worden de schadelijke bacteriën vernietigd, en blijven de vitamines, mineralen en vezels behouden. 

Meer dan alleen appels en peren
Onze hoofdactiviteit is het persen van appels en peren. Maar u kunt ook bij ons terecht voor ander fruit of zelfs groenten te laten persen. 

Wilt u ook graag uw fruit persen tot sap? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het persen van fruit tot sap? Neem dan contact met ons op

Loonpers etiket